Verbinden van medewerkers met elkaar en met Lean & Agile

  • Je wilt een Lean of Agile transformatie efficiënt, snel en duurzaam laten verlopen
  • Én je wilt alle medewerkers meenemen in de why, how & what

Thema’s waar wij ons al jaren graag druk over maken! De LCG Connector helpt hierbij. Een online omgeving waar leren over Lean en/of Agile én hulp om er echt mee aan de slag te gaan centraal staan. Een omgeving die bijdraagt aan het verbinden van medewerkers. Online, maar zeker ook offline. Samen leren én samen doen.

 

Vijf redenen om de LCG Connector in te zetten

 

1. Meer medewerkers starten tegelijk

Lean & Agile gaan niet om één medewerker die 1000 meter vooruit beweegt, maar om 1000 medewerkers die samen één meter vooruit bewegen! Betaalbaar, flexibel en daarmee voor iedereen beschikbaar: Met de online leermodules in de Connector neem je álle medewerkers mee in het waarom, hoe en wat van Lean en/of Agile.

 

2. Efficiënt leren waar en wanneer je wilt

We zijn al veel te druk met het werk dat er ligt! Tijd vrij maken om bezig te zijn met verbeteren is daarom best lastig. Helemaal als je niet met collega’s op dezelfde locatie zit en de agenda’s altijd vol zijn. Met de LCG Connector kan je Lean & Agile kennis opdoen wanneer jij dat wilt en op een locatie die je zelf kiest, bijvoorbeeld gewoon achter je eigen bureau. Natuurlijk pas je de inzichten samen toe. Door eerst online te leren, zorg je ervoor dat je de tijd samen met je collega’s efficiënt kan gebruiken. Iedereen is voorbereid en in het live contact ligt de focus op verdiepend begrijpen en samen toepassen.

 

3. Geen tijdelijk effect, maar duurzame impact

De Lean & Agile werkwijze zijn een investering op de korte termijn, om de vruchten te plukken op de lange termijn. Ook na de buzz van de eerste maanden valt er juist nog veel winst te halen. Het LCG Connector platform is en blijft beschikbaar en wordt elke maand aangevuld met nieuwe content. De LCG Connector is er ook na het eerste, na het tweede én na het vijfde jaar om jouw organisatie te ondersteunen. Zo houd je de motivatie om aan de slag te gaan hoog en is de benodigde kennis altijd beschikbaar en up-to-date.

 

4. Een fantastische bron van kennis, elke maand aangevuld met nieuwe kennis

Je leert op een speelse, afwisselende manier de principes, technieken, mindset en houding en gedrag die passen bij een Lean en/of Agile organisatie. Elke maand wordt er aan het platform nieuwe kennis toegevoegd: best practices uit de praktijk, nieuwe inspiratie en verdieping. Zodra er voor jou relevante nieuwe content wordt geplaatst brengen we je hiervan op de hoogte. Zo blijf je geïnspireerd en gemotiveerd!

 

5. Just do it! Stap-voor-stap online hulp bij het toepassen van tools en technieken

Met alleen de kennis kom je er niet. Juist experimenteren en aan de slag gaan met alles wat je hebt geleerd gaat zorgen voor het succes. De LCG Connector geeft de kans om zelfstandig de Lean en/of Agile mindset en de tools & technieken toe te passen. Niet alleen trainen en kennis opdoen, maar handen uit de mouwen en starten met toepassen!