Crispijn Jansen

Crispijn is de initiatiefnemer en mede-eigenaar van het leerplatform LCG Connector. 

 

Crispijn rondde begin 2012 het management traineeship van ORMIT af. Daarna werkte hij ruim vier jaar als consultant & trainer bij LCG. Hij geniet het meest van het creëren van beweging, door te laten zien dat er andere mogelijkheden zijn. 

 

Crispijn is enorm positief gedreven en zit vol dromen over hoe het beter, mooier en leuker kan. De missie van LCG, het vergroten van het levensgeluk, past dan ook uitstekend bij hem.

 

Na mooie trajecten bij klanten in onder andere de financiële dienstverlening en het onderwijs ontstonden tijdens zijn sabbatical in Zuid-Spanje nieuwe dromen. Crispijn wilde graag iets nieuws creëren en daarbij een nieuwe leerweg voor zichzelf inslaan. Zo ontstond de LCG Connector.

 

Voor Crispijn is dit leerplatform een kans om de positieve energie en de inspiratie van Lean, Agile en ander gedachtegoed met een grote groep mensen te delen. Een kans ook om veel te schrijven (de inhoud van de online trainingen) en om ondernemerschap te ontwikkelen. Hij is mede-eigenaar van dit product, samen met de partners van de LCG: Paul, Eppo en Martijn.

 

Bovenal is het een kans om bij te dragen aan de kwaliteit en effectiviteit van de dienstverlening van LCG. Crispijn gelooft dat technologie omarmt moet worden, altijd met als doel mensen te laten stralen: online dienstverlening gericht op offline succesvol zijn.

 

Kop koffie met Crispijn?

Heb je interesse, verken dan samen met Crispijn de mogelijkheden voor jullie organisatie onder het genot van een kop koffie (of iets anders ;)).

crispijn.jansen@leancg.nl

+31 (0)85 0655 392